Модните маратонки, допринасят налагането на спортния стил в ежедневието и трайното му затвърждаване спрямо облекло на хора от различни възрасти. С моделите на Supra може да се постигне желаната визия, да се внесе комфорта и удобството, при това напълно в крак с модата. Supra обувки се появяват през 2005 г. Моделите им излъчват своята загриженост в авторитетен стил, хладно и красиво съчетаващи високо качество на материи и цветове.

Supra маратонки осъществяват Skytops моделите, които са разработени и осигуряват 100% зареждане и добра визия.

Supra е една от водещите марки в създаване на кецове. Стилът и се характеризира с типичния уличен стил. Компанията е създадена от Angel Cabada и съществува от 2006 г. Популярни като streetwear продуктите на Cabada успяват да изградят една от най-дръзките марки за съвременни спортни обувки, мъжки обувки, които днес са марка номер едно сред предпочитанията на скейтъри и скейтбордисти.

SUPRA са любимите обувки на Justin Bieber, Timberlake и Rihanna.

В изминалите няколко години Supra се превърна в нарицателно за най-харесвани, креативни и уникално изработени спортни обувки.

До преди 2005 г. Angel Cabada, който израства на скейтборд, решава да разшири сферата си на дейност и по този начин се насочва към създаване на дрехи за скейтбордисти. Наред с това той търси най-добрата алтернатива за производство на модерни и практични решения. Такива се оказва чифт обувки.

Придържайки се към Южно-Калифорнийскта култура в скейтборда, Кабада създава екипировка за скейтбордисти, която нарича смело KR3W. Годината е 2006, а създателят на Супра, решава да създаде и кецове, които да допълнят и визуализират линията.

Впечатление правят предложенията на пазара към момента, които предлагат единствено ниски и прекалено набити кецове. Тогава Ангел Кабада поставя революция в обувките за скейтборд, така се ражда Supra Footwear. Самото име Supra произхожда от латинския и значи „по-горе“.

Първите кецове-маратонки, които са пуснати от Skytops са пуснати на пазара, а от там следва и техния възход.

Създателят на Supra предоставя първите безплатни мостри на свои приятелите, които по-късно стават и техни страстни привърженици. Музикантът на електронен хаус, Стив Аоки заедно с DJ Саманта Ронсън са едни от първите фенове на марката от зората на нейното създаване. И до днес привържениците на Supra са фенове, заради истинността на продуктите с бранда Supra.

Много известни и легендарни имена от скейт отборите са свързани с продуктите на SUPRA.

За един от великите скейтбордисти Чад  Миска, Супра създават серията Gold 14k Edition, интересът към марката отбелязва нечувани рекорди. Успехът може да се сравни, единствено със световни гиганти като NIKE и Adidas.

Supra бързо става символ на спортни обувки с уникален дизайн и икона сред музикални и улични среди.

Не отнема много време, когато представят и асоциацията на Supra като марка единствено за скейтъри. Тя набира популярност бързо в музикалните среди, сред звезди и танцьори, хип-хоп музиканти. Марката пробива и на нашия пазар през 2009 г. Днес продуктите Супра могат да бъдат открити във всеки аутлет или онлайн магазин, на изключително атрактивни цени. При постоянен интерес дори може да се попадне на изключителни и завладяващи предложения, намаления и изгодни сделки.

Днес продуктите на гиганта Supra предлагат стил, комфорт, оригиналност и красив дизайн, за всеки ценител на уникалното!