Търсиш мъжка риза? Кликни тук, разгледай и избери своя модел…

Когато пиша статии, винаги идеята ми е да се отличаваш. От тълпата. Съучениците. Колегите. Приятелите. Един доста готин начин да го направиш е като носиш леко ексцентрични аксесоари. За един такъв аксесоар ще говорим нашироко в тази статия. Ето го и него…

Отличи се!

Доста хора мислят, че тирантите са ексцентричен или консервативен аксесоар. Причината е, че повечето хора използват колан. Затова нещо свежо и различно като тирантите може доста да „пораздвижи“ погледите към теб.Не виждаш много момчета да ги носят, нали? Което означава, че искаш не искаш ще изпъкваш!

Защо тиранти?

Удобство и стил. Не намачкват панталоните. Не стискат. Не протриват. И  по – важното стоят адски добре, ако ги носиш правилно. Друг плюс в колонката е , че се приспособяват към тялото, което ги прави и доста удобни.

Тирантите наистина може да вкарат доста стил във всяка визия. Комбинирай ги с готина тениска и панталонки и вече имаш страхотен вид. Облечи риза, навий ръкавите сложи тирантите и създай чудесен моден ансамбъл. (Виж снимката отдолу)

 

casual-cool-suspenders

Какви тиранти да избереш?

Инвестирай пари в тиранти с копчета. Наистина, по – скъпи, но си заслужават. Този вид тиранти е по – луксозен, красив и класен. Ръчно изработени от качествен сатен, коприна или кожа, с тях крещиш на класа!

Масово в България са разпространени тирантите с капси от по 10 лв. Зарежи ги! Изглеждат евтино, раздърпано и като цяло не стоят добре след време, защото се разтягат. Освен това, металните капси увреждат плата на панталоните ти. Нали не искаш да ги повредиш ?!

 

Какъв цвят да избереш?

Първо, изгради стратегия как би искал да изглеждаш с тях. Щом вече знаеш краният продукт, останалото е лесно. Избери неутрални цветове, по този начин няма да си съперничат за внимание с другите дрехи. Мисля, че тъмносин или сив цвят вършат най – добра работа. Ако искаш да си по-забавен с избора си, можеш да си избереш цветни тиранти. Тук има важно уточнение, ако тирантите са ти цветни, то дрехите ти трябва да са в монохроматични цветове. По този начин никоя дреха не се сблъсква с друга. Изглеждаш балансиран, което е добре…

Второ, внимавай с пропорциите си! Ако си по слабичък, широки тиранти ще ти стоят като хомот! Ако си по – едър, то тънките тиранти ще изглеждат все едно си се одраскал с флумастер. Вземи съветите присърце и никога няма да сбъркаш!

Тирантите наистина могат да раздвижат иначе позаспалият класически вид. Сложи ги върху една готина риза заедно с  хубаво панталонче. Добави аксесоари и вече притежаваш една наистина запомняща се визия. Тайната на тирантите е, че за да изглеждаш добре с тях, трябва да се сливат с облеклото, не да изпъкват. Ако успееш да го направиш, то ти си човек с вкус.

Навий ръкавите за стилен, но небрежен вид

Защо пък би искал да си навиеш ръкавите?

Навитите ръкави служат да направят вида ти по – небрежен. Един вид, изпращат сигнал към околните „Хей, аз съм отпуснат“. Навитите ръкави са идеални за училище, университета, както и за „по-едно“ след работа.

Подходящи са за дискотека, клуб или просто за случаите, когато искаш да поотпуснеш. Вместо да навлизам в обяснения как и по колко начина се навиват, давам едно от видео клиповете  на jairwoo в YouTube. Между другото, сериозно те съветвам да следиш това момче в YouTube! Доста неща можеш да научиш от него.

Надяваме се, сме били полезни! Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *