Мъжкият гардероб е от голяма важност за силния пол, тъй като в него се намират дрехи за различни поводи. Естествено, не всички господа са педантични по отношение на облеклото, но голяма част гледат да са в крак с модата, като това е нещо напълно нормално. Но, знаете ли какво трябва да притежавате в гардероба си, и как да го подредите по най-добрия начин?

Редом до официалните костюми, които ползвате за важни мероприятия, се намират и няколко вида мъжки якета, спортни ризи, пуловери и тениски. Само по този начин ще облекчите ежедневието си, когато не се налага да спазвате строг етикет, и да бъдете елегантни. За щастие пазара за дрехи предлага изобилие от варианти следващите модните тенденции по цял свят.

А ето и какво да поставите в гардероба си…

Костюм и вратовръзка – те са наложителни, защото винаги може да ви потрябват. Не е зле да имате поне два костюма в различни цветове, за да не ви омръзват. Не забравяйте и ризите, понеже те са неизменна част от сакото и панталона. Купете си поне няколко вратовръзки, като заложете на семплите цветове, които отиват на черното.

Официални и спортни ризи – ризата отваря мъжа и му придава неустоим чар. Както написахме по-горе официалните ризи са задължително допълнение към костюма и се носят загащени. Тук обаче ви препоръчваме да прибавите и няколко спортно – елегантни ризи, тъй като те са едно чудесно облекло за ежедневно ползване, което ви придава естетическа визия и самочувствие.

Палта и якета – палтото също е официален тоалет, който се комбинира с ризи, панталони и пуловери. Едно хубаво палто ще отвори вашата визия, така че да се чувствате като важна особа. В същото време не бива да пренебрегваме добрите стари мъжки якета. Кожените варианти са много актуални към днешни дни, но това не значи, че трябва да пренебрегваме шушляковите, платнените и дънковите якета. Най-важно е да бъдем подготвени за студените зимни дни.

Тениски – всички желаещи да изглеждат модерно и в същото време небрежно могат да разчитат на различните модели тениски. Вие решавате дали ще изберете едноцветните модели или ще се възползвате от фланелките с щампи, надписи и пъстри цветове. За всеки случай вземете и от двата вида, понеже в противен случай рискувате да се отегчите.

Блузи и пуловери – мъжката мода не може да мине без блуза с дълъг ръкав и пуловер. Те се носят под якето и ви пазят от зимния студ. И тук имате възможността да селектирате семплите разцветки и графичните принтове. В гардероба ви е нужно да присъстват и от двата вида, които да обличате според дадения случай. Бъдете подготвени, както за работното място, така и за дискотеката. По този начин правите впечатление на грижовен човек, който цени облеклото си.

 

Какво научихме от статията?

Мъжкият гардероб е от особена важност за вашия стил и визия. Не мислете, че само дамите обичат да си купуват дрехи. Те го правят, за да изглеждат красиви, а защо вие да не последвате примера им. А сега вече можете да излезете на пазар за нови и удобни дрехи по ваш вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *